Ons aanbod

Privélessen op maat

Privélessen hebben het voordeel dat ze volledig aangepast zijn aan de noden van de leerling. Ze kunnen op elk moment in het jaar aangepast worden en werken op de algemene kennis van het Frans. Wij merken dat onze klanten zeer tevreden zijn met de vooruitgang die ze boeken, en onze grondige intake is daar zeker niet vreemd aan.

Taalschool

Voor groepssessies splitsen we de groepen per leeftijdscategorie : 6-8 jaar, 8-10 jaar, 10-12 jaar, middelbaar onderwijs, of zelfs volwassenen. Deze sessies gaan wekelijks door, tijdens het schooljaar.

Examenbooster

Een kort programma, net voor de examens. Dit zijn een aantal sessies van telkens 1u tot 1u30. Die gebeuren meestal redelijk kort bij de examens en focussen op een herziening van de stof die moet gekend worden voor de komende toets. Voor velen een nodige ruggensteun.

Taalkamp

Een driedaags taalbad, in Oedelem, tijdens het verlof, waarin we samen op virtuele reis gaan. We beperken de groepen tot maximum 8 deelnemers, omdat we absoluut kwaliteit willen leveren. De groepen zijn ook ingericht per leeftijd, wat ervoor zorgt dat we kwa activiteiten een programma kunnen bieden dat voor de kinderen aantrekkelijk blijft. We zorgen er ook voor dat er voldoende variatie in het programma is, zo blijft het ook nog boeiend.

Taalclubs op school

Taal 4 Business

Wij helpen u om zaken te voeren in Wallonië of in Frankrijk met een programma op maat, met zaken zoals taalopleiding / vertaaldienst (correctie website, eindwerken, documenten, ...), of specifieke opleiding voor uw personeel.